Начало » МЕЛАТОНИН МЕДИКА МАКС » МЕЛАТОНИН МЕДИКА МАКС

МЕЛАТОНИН МЕДИКА МАКС

melatonin 3 mg

40 таблетки за смучене

За спокоен и здрав сън!

  • скъсява времето за заспиване
  • подобрява качеството на съня
  • без привикване и сутрешна сънливост

Мелатонинът естествено присъства в организма на човека и е отговорен за настъпването на съня и неговото качество, както и за нормалния ритъм на будно състояние и сън в съответствие с денонощния цикъл на смяна на светлина и мрак. С възрастта синтезът на мелатонин трайно намалява, което е причина за безсъние и недобро качество на съня.

Мелатонин Медика 3 mg е предназначен за подпомагане на съня и подобряване на неговото качество. Не води до привикване. Без странични ефекти. Не предизвиква сутрешна сънливост. Таблетките за смучене осигуряват по-бързо усвояване и действие на активната съставка в сравнение с обикновените таблетки.

Всяка таблетка съдържа: Мелатонин 3 mg. 
Спомагателни вещества: подсладители - сорбитол, манитол; хидроксипропил целулоза; антислепващ агент – магнезиев стеарат, мастни киселини; ароматизант - мента.

Начин на употреба:
Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка вечер по едно и също време, 30-60 мин. преди желания час за заспиване. Таблетките се смучат до пълното им разтваряне в устата. Продуктът е без странични ефекти и може да се употребява продължително време. Таблетката може да бъде разделена на две равни половини. Подходящ за диабетици.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. 
Да не се използва при бременност, кърмене и лица под 18 години. Да не се използва от лица с повишена чувствителност към някоя от съставките. Да се избягва шофиране и работа с машини поне 5 часа след приема на продукта.

Съхранение: При температура под 25°С, на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Нетно тегло на опаковката: 5,2 g.